Mere om NemKladden

Teknik og baggrunden for NemKladden

Vi har via Robotbogholderen selv gjort brug af teknikken bag NemKladden i nogle år, da vi ikke synes at de automatiske konteringsværktøjer der i dag er integreret direkte i de etablerede regnskabsprogrammer er særlig stabile, og vi savnede et enkelt system, som kunne kontere ret præcist, konsekvent og ensartet, uanset hvilket regnskabssystem vores kunder anvendte, og det har vi fået med NemKladden.

Mange regnskabssystemer har i dag funktioner og integrationer der gør, at posteringer automatisk kan blive genereret, genbrugt og tilbageført til regnskabssystemet, som f.eks.:

  • Leverandørbetalinger og Roger
  • Kundeindbetalinger
  • Lønposteringer
  • Kasse- og kreditkort betalinger
  • Webshop ordre og indbetalinger
  • Kreditkort kontering og Pleo

Det er som regel det mest optimale, at anvende de eksisterende regnskabsprogrammers egne funktioner, der allerede er opsat med integration, så vores råd er ofte: Skab og genanvend så mange automatiske posteringer i eget system som muligt !

Men til trods for det, så vil der ofte være posteringer på banken, som ikke kan genereres i regnskabssystemet eller der kan være regnskabsfunktioner, som af forskellige årsager ikke anvender disse eller ikke har integration til andre systemer.

Og det er her NemKladden understøtter det arbejde, som normalt skal udføres manuelt og kan gøre alle bogholderiposteringer mere eller mindre fuldautomatiske, men afhænger også af, hvor mange og hvor ofte vores system gennemlæser dine bankposteringer, da den lærer sig selv mere og mere for hver gang.

Har du ikke et automatiseret bogholderi eller ønsker du at få optimeret dine funktioner, giver vi også gerne et fast tilbud på det.

Læs om dine muligheder i Dinero: her