Dinero

Dinero er et online regnskabsprogram til iværksætterne og selvstændige, som med indbyggede regnskabsfunktioner gør dit arbejde med regnskabet nemmere.
Du kan komme i gang med Dinero helt gratis, og du kan sende din første faktura på under to minutter.

Har du en nystartet virksomhed, kan du vælge Dinero Starter, hvor du gratis kan klare hele dit regnskab. Du kan sende alle de fakturaer, du vil og bogføre uden begrænsninger på posteringer, og så får du fx også 10 opslag pr. md. med vores indbyggede bogføringsassistent.

Med bogføringsassistenten får du hjælp til at bogføre korrekt, så du får de rigtige fradrag. Du behøver med andre ord ikke længere kende alle regnskabsregler selv for at klare din bogføring – det klarer bogføringsassistenten for dig.

Med Dinero Pro, som er den betalte udgave, får du ubegrænset adgang til bogføringsassistenten. Desuden får du med Dinero Pro også automatisk bankafstemning, adgang til integrationer, opbevaring af bilag i skyen og meget, meget mere.

Dinero Pro fås fra 245 kr. (ekskl. moms) pr. måned, hvis du vil have et online regnskabsprogram, der gør arbejdet med regnskabet endnu lettere, så du kan få tid til det, der tæller for netop din virksomhed.