Ny kunde

Overvejer du at blive kunde hos os ?

Som mulig ny kunde vil vi gerne give dig et ret præcist bud på, hvad det vil koste at få lavet det setup der indledningsvis skal til, for at komme i drift med brug af det regnskabsystem du anvender i dag. Til brug for det har vi behov for at gennemgå et repræsentativt udsnit af dine hidtidige banktransaktioner, da mængde, struktur og kompleksitet viser os hvilken opsætning vi skal lave.

Derfor skal vi venligst bede om, at du fra din netbank downloader en excel/csv-fil med hidtidige posteringer og uploader filen her. Vi skal ikke på noget tidspunkt have nogen form for adgang til din netbank, hverken ifm. tilbud eller efterfølgende som eksisterende kunde. Og vi har naturligvis forståelse for, at du måske lige vil tale med os inden.

Vi garanterer at vi behandler dine oplysninger helt fortroligt og sletter dem igen, hvis du ikke vil gøre brug af vores tilbud.

Som tommelfingerregel kan vi sige, at engangopsætningen i vores program koster fra kr. 1.000,- for en mindre etablering til ca. kr. 10.000,- for en meget avanceret og tung opsætning med mange og komplekse bankposteringer der skal tolkes.

I formularen herunder bedes du også oplyse os hvilket regnskabsystem du anvender eller skrive det i kommentaren.

Vi glæder os til at give dig et tilbud, som du nok vil blive lidt overrasket over.

  • Maks. filstørrelse: 256 MB.